U prodaji novi album Nikole Fabijanića i Zagrebačkih solista

Nikola Fabijanić, poznati hrvatski saksofonist, u suradnji sa Zagrebačkim solistima objavio je novi album "Anima Sospesa". Na albumu se nalazi osam skladbi poznatih hrvatskih skladatelja kao što su Bruno Bjelinski, Davor Bobić i Dubravko Palanović, ali i skladatelja svjetskog renomea, Alexandera Glazunova.

Nikoli su se u snimanju CD-a pridružili Zagrebački solisti pod vodstvom koncert-majstora i violinista Sretena Krstića, a uz njega članovi Solista su Krunoslav Marić, Đana Kahriman, Mislav Pavlin, Saki Kodama, Ivan Novinc (violina), Marko Otmačić, Hrvoje Philips (viola), Zlatko Rucner, Smiljan Mrčela (vilončelo) i Mario Ivelja (kontrabas). Dirigent (3.-8.) je Alan Bjelinski, a kao gosti na snimanju CD-a su se pridružili Katarina Kutna (violina), Jasna Simonović Mrčela (viola), Jasen Chelfi (violončelo), Jura Herceg (kontrabas) i Kaja Farszky (udaraljke).

Snimanje, editiranje mastering, glazbenu i izvršnu produkciju potpisuje Krešimir Pustički, a naslovnicu albuma krasi slika Josipa Tirića. Sjajan dizajn potpisuje Karlo Kazinoti, a album je snimljen uz pomoć Ministarstva kulture RH.

CD "Anima Sospesa" po cijeni od 79 kuna pronađite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=827746
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1050969550
Amazon: http://www.amazon.com
Deezer: http://deezer.com/album/11460726